OdriPrint Logo OdriPrint Logo
SrpskiSRB

 

ODRI Print je osnovan 1997. godine kao mala grafička radionica.

Tokom prvih godina rada uspeli smo da se nametnemo na tržištu i vrlo brzo proširimo poslovanje. Preseljenjem u poslovni objekat gde smo i danas, postajemo veleprodajno proizvodno-trgovinsko preduzeće. Od tada smo orijentisani pre svega na uvoz i proizvodnju reklamnog i kancelarijskog materijala.


Trenutno poslujemo na tržištu Srbije, BiH, Crne Gore, Makedonije, Madjarske, Hrvatske, Portugalije, Nemačke, Amerike.

Naši partneri su firme koje se bave distribucijom reklamnog i kancelarijskog materijala.

Proizvodnja
Proizvodnja

Pored direktnog uvoza imamo i sopstveni proizvodni pogon koji je uglavnom orijentisan na izradu pre svega kalendara i rokovnika, ali može ispoštovati i mnoge zahteve štampe i dorade za spoljne klijente.
Celokupan proizvodni proces od kreiranja idejnih rešenja u okviru sopstvenog dizajnerskog studija, do realizacija u štampi i različitim oblicima dorade štampanih formi obavljamo na visokom nivou, poštujući pre svega rokove i zadovoljavajući visoke standarde.

Trudimo se da svakodnevno unapredimo proizvodni pogon, kako kroz novu opremu i tehnike rada, tako i kroz usavršavanje zaposlenih.

Magacin

Uz proizvodni pogon raspolažemo savremenim magacinima i carinskim skladištem sa preko 3.000 m2 skladišnog prostora, kao i odgovarajućom distributivnom mrežom, što iz sopstvenog voznog programa ili u saradnji sa kurirskim službama, čineći distribuciju naših proizvoda brzom i efikasnom.


U okviru distributivne mreže poslujemo sa preko 5000 klijenata na tržištu koje pokrivamo i svaki zahtev krajnjeg kupca realizujemo u najkraćem roku.

Magacin
MENADŽMENT
MENADŽMENT

Menadžment firme, uz sektore prodaje i dizajna, svakodnevno prati potrebe tržišta i trudi se da na najbolji način odgovori modernim zahtevima i potrebama istog, uz konstantno unapredjenje ponude i kvaliteta.

Takodje, u svakodnevnoj komunikaciji sa distributerima pratimo njihove savete, sugestije, i sve ono što će pre svega doprineti boljoj ponudi i saradnji.

Redovno smo prisutni na sajmu Grafima gde predstavljamo kompletnu ponudu iz reklamnog programa, koji se svake godine proširuje.

B2B portal

Ekspanzijom online trgovine otvorili smo B2B online platformu kako bismo olakšali proces promocije, prodaje i isporuke proizvoda, istovremeno podižući efikasnost svog poslovanja. Pravilnom postavkom, integracijom sa kurirskom službom i ostalim partnerima omogućena je automatizacija brojnih operativnih poslova.


Kada platforma radi za trgovca, on ima više vremena da se fokusira na dalji razvoj svoje kompanije.

 

B2B portal
CILJ
CILJ

U narednom periodu imamo za cilj proširenje tržišta koje adekvatno prati proširenje zaliha i asortimana.

Trudićemo se da kvalitet proizvoda i naših usluga stalno unapredjujemo i da saradnju sa postojećim klijentima podignemo na viši nivo na obostrano zadovoljstvo.

 Ukoliko ste zainteresovani sa saradnju i distribuciju naših proizvoda ili ukoliko želite da Vas uputimo do jednog od naših distributera možete nas kontaktirati.

 

S poštovanjem,

ODRI Print