OdriPrint Logo OdriPrint Logo
SrpskiSRB
Laserska gravura
Laserska gravura

Nudimo Vam kompletnu uslugu na jednom mestu – laserski graviran promotivni poklon – po najpovoljnijim cenama na tržištu.
Lasersko graviranje i sečenje vršimo na najnovijem modelu lasera TROTEC CO2 i BODOR fiber laser, do formata 600 x 300, svih obojenih metala, drveta, klirita i drugih materijala pogodnih za gravuru i sečenje.

Prednosti brendiranja artikala laserskom gravurom je što je gravuru nemoguće skinuti ili oštetiti jer se prilikom gravure skida sloj materijala gde je prošao laserski snop.

 

Digitalna štampa
Digitalna štampa

Sama tehnologija digitalne štampe omogućava da Vaše ideje i želje budu odštampane brzo i kvalitetno. Pruža mogućnost završetka procesa u roku od par sati i štedi i vreme i novac.

Idealno je rešenje za vizit karte, brošure, flajere i druge male tiraže po izuzetno pristupačnim cenama, uz otisak vrhunskog kvaliteta koji pruža XEROX digitalni štampač najnovije generacije. Na papirima do 300g, formata do 330 x 488 mm bilo da je reč o jednostranoj, obostranoj, color ili crno-beloj digitalnoj štampi.

UV digitalna štampa
UV digitalna štampa

Tehnologija UV digitalne štampe pruža mogućnost štampe na različitim promotivnim materijalima a odlikuje se visokom postojanošću boja.

UV digitalna štampa na MIMAKI štampaču poslednje generacije omogućava štampu praktično svih Vaših ideja, a po pitanju izbora materijala za štampu i boja ova vrsta štampe prevazilazi sva dosadašnja ograničenja. Dimenzija štampe je 300 x 420 mm dok je visina artikala ograničena na 150 mm.

Dostupna je štampa u jednoj boji kao i full color štampa na belim artiklima, kao i na artiklima u bojama gde koristimo belu boju kao podlogu.

Ofset štampa
Ofset štampa

Tehnika ofset štampe se koristi za štampu velikih i srednjih tiraža, idealna je tehnika za sve štampane forme koje zahtevaju odredjenu preciznost, tehnike dorade ofsetnim lakom, štancovanje u krivolinijskim formama, jer za razliku od digitalne štampe postoje mnogo manja odstupanja u preciznosti štampane forme.

U proizvodnji koristimo četvorobojni ROLAND 300 u formatu B2 (50x70cm) i veliki deo doradnih mašina koje garantuju kvalitetnu štampu i doradu, u najkraćim rokovima po vrlo pristupačnim cenama.

ODRI Print Vam nudi vrhunsku produkciju svih štampanih proizvoda - od vizit karti, memoranduma, nalepnica, koverata, blokovske robe, brošura, kalendara, reklamnih kesa itd.

Naš dizajn tim rešiće svaku Vašu nedoumicu i ponudiće originalna rešenja za sve potrebe u cilju jačanja Vašeg brenda i ostavljanja snažnog vizuelnog utiska.